Gegevens

Bestelling

Product Subtotaal
Online cursus Innerlijk Leiderschap
  × 1
 499,00
Online cursus Innerlijk Leiderschap - 2 Termijnen
  × 1
 249,50
Subtotaal  748,50
Totaal  748,50 (inclusief  129,90 BTW)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ontdek Je Eigen Kracht

Dé online cursus waarmee je zelf meer aan het roer komt te staan van jouw leven. Niet vanuit pushen en forceren maar vanuit verbinding met jezelf. Zodat jij dichter bij jezelf staat, meer rust & vertrouwen ervaart en je meer levensgeluk ervaart.

Ervaringen

Wauw wat een mooie innerlijke reis heb ik mogen maken! Toen ik instapte was ik mezelf super hard tegengekomen. Ik zat veel in mijn hoofd en in mijn hardheid, waardoor ik de verbinding met mijn gevoel en mezelf was verloren. Ik was mezelf helemaal kwijt geraakt en was het was tijd voor verandering. Ik heb me lang gefocust op anderen en op wat zij nodig hadden, nu was het tijd voor mij. Ik sta weer aan het roer van mijn eigen leven. Het heeft mij milder en zekerder gemaakt. Ik heb mijn masker meer laten zakken, sta meer open naar de wereld toe, ik twijfel minder en laat bij anderen wat niet van mij is. Daarnaast vertrouw ik veel meer op mezelf, voel ik me zekerder en durf ik veel meer op mijn eigen intuitie te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht!
Mirjam Coot-van Aalst
“Vind het ook echt bijzonder. Voel echt een shift in mn energie sinds de cursus. Alles valt samen. Je heb echt zo iets waardevols gecreerd. Zo écht”
Fleur Kuilman
“Lieve Marlou,
Ik wil je even laten weten hoe blij ik ben dat ik jouw cursus heb gevolgd. Eerlijk gezegd twijfelde ik echt omdat ik al zoveel gedaan had maar het was echt een kado voor mezelf.
Ik voelde zoveel herkenning en je legde alles zo duidelijk uit.
Je hebt me zoveel inzichten gegeven en voel me zoveel rustiger van binnen. Ik merk nu pas hoeveel energie er eigenlijk verloren ging in het oordeel naar mezelf en in de strijd met mezelf.
Dankjewel voor deze compassie en de houvast die je me gegeven hebt!”
Ester Brama